problemen

Huidverbeterende behandelingen

Bij huidverbetering werken we dieper dan bij een standaard schoonheidsbehandeling. Ook gebruiken we producten die dieper in de huid werken en een groter huidverbeterend effect hebben. Huidverbetering staat voor het regenereren van de levende cellen waardoor de uiteindelijke conditie en het uiterlijk van de huid aan de buitenzijde verbetert.

 

Kijk voor  de meest recente informatie op onze nieuwe website: www.skin-medic.nl

 

Wij werken tijdens huidverbeterende gezichtsbehandelingen met de Productlijnen van Medik8 en Dermaviduals.

Met de nieuwste technieken en producten hebben wij de mogelijkheid om de huidconditie te verbeteren en ongewenste verslapping, rimpeltjes, pigmentatie, droogte, grove poriën etc. aan te pakken.

 

In de salon doen wij het grotere werk (de huidverbeterende behandeling) en thuis gaat u zelf aan de slag met de producten van Medik8 of Derma-viduals. Door de combinatie van deze 2 krijgt de huid een enorme boost en zult u al snel resultaat zien.

 

Heeft u vooraf specifieke vragen dan bieden wij een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.
Dit advies gesprek is eenvoudig te boeken via onze online agenda.

 

Tijdens een gezichtsbehandeling kunt u uw wimpers / wenkbrauwen laten verven of modelleren of iets in het gezicht laten harsen. Geeft u dit tijdens het boekingsproces apart aan, zodat daar extra tijd voor gereserveerd wordt.

 

 Voorafgaand aan uw behandeling doen wij altijd een huidanalyse en maken, indien nodig, foto’s met onze huidmicroscoop.

MENU