Starvac Bindweefselmassage

 

Dermotherapie is een intensieve vorm van bindweefselmassage en lymfedrainage. Dit zorgt voor onder andere een betere doorbloeding, snellere afvoer van afvalstoffen en verbetering van de huid.

 

Starvac Bindweefselmassage – Lichaam.

 

Dermotherapie is een intensieve vorm van bindweefselmassage en lymfedrainage. Door een combinatie van vele factoren raakt ons lichaam overladen met afvalstoffen.

Als de afvalstoffen zich sneller opstapelen dan het lichaam aankan, worden de wanden van de bloed- en haarvaten steeds zwakker en dringen de afvalstoffen langzaam maar zeker door in de holtes tussen onze vetcellen.

Door deze opstapeling van afvalstoffen en vocht verslechtert de bloedcirculatie en de werking van het lymfatisch stelsel op deze plaatsen. De collageenvezels (=bindweefseleiwit) die om de vetcellen heen liggen, worden harder en vormen uiteindelijk “knobbeltjes”. De huid raakt haar soepelheid kwijt en er vormt zich cellulitis ofwel “sinaasappelhuid”.

Wanneer deze knobbeltjes in de loop van de tijd groter worden, kunnen ze de zenuwuiteinden afknellen en zelfs pijnlijk worden. Dermotherapie is een behandelmethode van de huid, onderhuid en het onderhuidse bindweefsel. De rollende behandelkop genereert een vacuüm aan de oppervlakte van de huid terwijl de huid wordt opgezogen en afgerold tussen de 2 binnenste rollen van de behandelkop.

Deze flexibele rollers passen zich automatisch aan de dikte van de gevormde huidplooi aan. Zo ontstaat debindweefselmassage en lymfedrainage.

cellulitis_r
Starvac cups
Foto Starvac roller

Wat gebeurt er door deze intensieve vorm van massage?

 

De doorbloeding van de huid zal sterk verbeteren.

 Uw lymfeafvoer wordt gestimuleerd.

Afvalstoffen worden snel afgevoerd.

Onderhuids vet wordt losgemaakt en afgevoerd

 Het onderhuidse bindweefsel krijgt zijn elasticiteit terug

 De huid zal er beter en jonger uit gaan zien en zachter aanvoelen.

 Sinaasappelhuid wordt bestreden en vermindert of verdwijnt.

 U zult plaatselijk afslanken.

Prijs STARVAC behandeling

 

Behandeling Prijs
Starvac behandeling (30 minuten) € 39.50

MENU