prij

HIFU
(High Intensity Focused Ultrasound)

 

HIFU van Utims is een Zuid-Koreaans hoogstandje van techniek, vergelijkbaar met de Amerikaanse Ultherapie.

HIFU geeft verbluffende resultaten in huidverstrakking, rimpelvermindering, anti-aging, body-contouring en cellulite vermindering.

Wat is Utims Hifu A3 precies?

 

De nieuwste revolutionaire technologie van Korust Medical is de UTIMS A3.
Een hoge intensiteit gefocuste ultrasound (Hifu).
Geschikt voor het verstrakken van de huid en het verminderen van rimpels.
Ook voor het verminderen van vetrolletjes op de lastig te behandelen plekken als onderkin, bovenarmen, lovehandles, taille en bovenbenen.

 

UTIMS HIFU is een Zuid-Koreaans hoogstandje. Voor de ontwikkeling van deze technologie heeft Korust Medical nauw samengewerkt met de Nationale Universiteit van JeJu, gespecialiseerd in de studie van ultrasound.

images 2

Waar wordt HIFU voor ingezet?

 

  • Huidverjonging
  • Natural Facelift
  • Verminderen van rimpels en lijntjes
  • Egaliseren van de huid
  • Verminderen van (Acne) littekens
  • Activeren van de Fibroblasten
  • Verhogen Collageen en Elastine productie

Intakegesprek en 1e behandeling met Hifu.

Voorafgaand aan een Hifu behandeling vindt een Intakegesprek plaats.
Na deze intake kan gelijk de eerste behandeling plaatsvinden. De intake samen met de eerste behandeling duurt 45 – 75 minuten.
Alvorens te behandelen wordt ook nauwkeurig gekeken of er redenen zijn om u niet te behandelen, de zogenaamde contra-indicaties.

 

De behandeling.

De huidspecialist zal beginnen met het reinigen van het gezicht. Vervolgens worden op het te behandelen gebied lijnen van 3 centimeter gezet om het gebied in zones in te delen.
Er wordt een contactgel aangebracht waarna de behandeling begint.

De Hifu maakt hele kleine perforaties tot diep in de huid, zonder de huid zichtbaar te beschadigen. Afhankelijk van het doel van de behandeling wordt een gebied op  3 verschillende dieptes behandeld.
De behandelingen zijn pijnloos, het enige dat u kunt voelen is een lichte tinteling op de huid.

 

Na de behandeling is het behandelde gebied iets gezwollen. De eerste week kan dit zo blijven, al is het vaak voor derden niet echt waarneembaar.

 

In de maanden na de behandeling gaat uw huid de Collageen en Elastine productie opvoeren waardoor de huid gaat verstrakken en verstevigen.
Dit is vaak ook voelbaar. Dit proces kan tot 8 maanden na de behandeling aanhouden.
Behandelingen mogen 1x per 10 maanden worden uitgevoerd, aangezien uw huid zelf aan het werk wordt gezet en het uiteindelijke resultaat hiervan ook afhankelijk is.

Na de Hifu behandeling.

De huid kan direct na de behandeling wat roodheid en lichte zwelling vertonen. Dit is een normale reactie, en kan 1 tot enkele dagen aanhouden. Vaak is dit voor derden niet eens waarneembaar.
Het behandelde gebied kan de eerste 1-3 weken wat gevoelig zijn als u het aanraakt. Dit is heel normaal en is het gevolg van de brandpuntjes die we hebben veroorzaakt in de diepere huidlagen.
Koelen is niet echt nodig maar als u het prettig vindt mag het wel.
De opperhuid is niet aangedaan maar het is altijd raadzaam om dagelijks een speciale SPF30 voor het gelaat aan te brengen (Janssen Cosmetics Face Guard), voor bescherming tegen vroegtijdige veroudering

U kunt uw bezigheden direct hervatten, maar ontzie de huid na de behandeling de eerste twee dagen; ga niet zwemmen of naar de sauna.

Aantal behandelingen

De behandeling is 1-malig en kan gewenst na 10-12 maanden worden herhaald.
Het eindresultaat hangt mede samen met de productiviteit van uw onderhuids weefsel, en zal 2-4 jaar aanhouden.
Tijdens het intake gesprek zullen wij u hierover uitvoering adviseren en informeren.

MENU